Salomon Pulsar Trail/Pro W

Raske og smidige trailløpesko i damemodell, utstyrt med responsiv teknologi som driver deg fremover og sikrer myke overganger – uansett hvor langt du løper.
1. Velg farge
Grape Wine/Night Sky/Lunar Rock
2. Velg størrelse
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
3. Antall
Raske og smidige trailløpesko i damemodell, utstyrt med responsiv teknologi som driver deg fremover og sikrer myke overganger – uansett hvor langt du løper.
1627 NOK 1288 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Salomon Pulsar Trail/Pro W er et par raske og smidige trailløpesko i famemodell, utstyrt med responsiv teknologi som driver deg fremover og sikrer myke overganger – uansett hvor langt du løper. Den fjærende mellomsålen har et innebygd Energy Blade som skaper bevegelse fremover, samtidig som Energy Surge-skumplasten gir ekstra spenst og respons. En smussavvisende krage holder grus og barnåler på avstand.

Behagelig og god respons
Mellomsålens fjærende og behagelige materialblanding, Energy Surge, gir god spenst og gjør hvert steg mer smidig. Samtidig skaper Energy Blade-teknologien en kraftoverføring som driver deg fremover uten at du mister fart.

Trygt grep og praktiske funksjoner
Sålens All Terrain Contagrip®-gummi gir utmerket grep, og den gjennomtenkte knottutformingen gjør at du ikke glir, selv på raske løpeturer på glatte underlag. De er utstyrt med en myk krage som forbedrer komforten og skaper en mer ergonomisk følelse. De sterke, minimalistiske skolissene Quicklace™ trenger kun å dras i én gang for perfekt justering, noe som gjør dem lette å ta av og på.

Spesifikasjoner
Vekt: 230 g
Innleggssåle: tekstil
Fôr: tekstil MCL
Yttersåle: gummi
Overside: tekstil/syntetmateriale
Dropp: 6 i mm
Knottdybde: 3,5 mm
Dempingshøyde, hæl: 33 mm
Dempingshøyde, framfot: 27 mm
Lissesystem: Quicklace™
Vanntetthet: Ingen

Andre har også kjøpt

-26%
-26%
-26%
-26%
-26%
-24%
-22%
Laster ned...