Salomon Active Skin 8 Set

Væskevest med optimal oppbevaring som prioriterer komfort, og som er myk, smal og ventilerende.
1. Velg farge
Wrought Iron/Sedona Sage
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Væskevest med optimal oppbevaring som prioriterer komfort, og som er myk, smal og ventilerende.
995 NOK 860 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Salomon Active Skin 8 Set er en væskevest som er utviklet med inspirasjon fra ledende trail-løpere, og som passer perfekt til nye løpere som vil finne den selvtilliten som kreves på kortere turer. ACTIVE SKIN 8 prioriterer komfort og er myk, smal og ventilerende. 

Langvarig komfort
Det kroppsnære SensiFit™-vestdesignet, det myke materialet og det indre meshstoffet maksimerer komforten samtidig som det nye justeringssystemet sørger for at vesten alltid sitter som du vil. Meshstoffet består av 3D Airmesh, som er et ekstra mykt og tredimensjonalt nettingstoff som tilpasser seg etter kroppen selv i bevegelse, uten at det gnager mot huden eller t-skjorten. Store hull gjør den veldig godt ventilert og komfortabel. Skulderstroppene inkluderer også et 3D Airmesh-panel som gir forbedret luftsirkulasjon. Vesten er også utstyrt med elastisk Power Mesh, som er et utrolig tøyelig og ventilerende materiale som tilpasser seg etter kroppen, samt andre stoff som gir hurtigere tørking og bedre fuktregulering, noe som gir en fantastisk komfort og motvirker lukt. Væskevesten har også en såkalt Quick Link, en innovativ brystreim som gjør at du kan justere og koble på ryggsekken raskt – til og med i fart. Den elastiske reimen gjør det også enklere å puste under intensive aktiviteter.

Enkel væsketilgang
Takket være de to strategiske brystlommene og Salomons flasker på 500 ml, kan du enkelt slukke tørsten selv under de mest intense periodene. Kompatibel med en 1,5 liters vannblære. Disse framlommene er utformet for å passe til flaskene fra Salomon, og hindrer at flaskene spretter rundt. De øvre elastiske løkkene holder flaskene dine på plass og gjør at de alltid er klare for drikking. Det innvendige vannblærerommet med henger er kompatibelt med alle 2-liters vannblærer, og væskevesten har også en innsydd utgangsport for en væskeslange.

Optimal oppbevaring
Finn det du trenger, når du trenger takket være den enkle tilgangen, de modulære rommene og sikkerhetslommene. Framlommene er utvidbare, for oppbevaring av og rask tilgang til de viktigste tingene når du er på farten. Salomon-posene har en stor åpning som gjør det lettere å se hva som befinner seg på innsiden, og dermed enklere å oppbevare utstyret ditt. Vesten er utstyrt med en elastisk nøkkelringholder som gjør det lett å løsne nøklene fra sekken, samtidig som de sitter godt feste.

Spesifikasjoner
Rygglengde: 38 cm
Mål: 39 x 30 x 1 L x B x D i cm
Volum: 8 liter
Vekt: 210 g (inkludert tilbehør = 278 gram)
Hydreringsløsning inkludert: myk flaske er inkludert
Volumskala: 6L > 10L
Vedlikehold: skal ikke blekes, tåler ikke rens, skal ikke tørkes i trommel, skal ikke strykes, kald håndvask (30°C)
Materiale: 
Innlegg: 88 % polyamid, 12 % elastan
Fôr: 100 % polyamid
Bakstykke: 89 % polyamid, 11 % elastan
Ryggdel: 100 % polyester
Hoveddel: 100 % polyamid

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-52%
-52%
-52%
-52%
-52%
-52%
-51%
-33%
Laster ned...