Poc Kortal Race Mips

MTB-sykkelhjelm med en eksepsjonell dekningsgrad, utvidede beskyttelsessoner og kontinuerlig ventilasjon – sikker og komfortabel under enduro- og stisykling. 
1. Velg farge
Epidote Green/Uranium Black Metallic/Matt
Hydrogen White/Uranium Black Matt
Uranium Black Matt/Hydrogen White
2. Velg størrelse
M/L
XL/XXL
XS/S
3. Antall
MTB-sykkelhjelm med en eksepsjonell dekningsgrad, utvidede beskyttelsessoner og kontinuerlig ventilasjon – sikker og komfortabel under enduro- og stisykling. 
2395 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra POC Utstyr

Beskrivning

Poc Kortal Race Mips er en MTB-sykkelhjelm med en eksepsjonell dekningsgrad, utvidede beskyttelsessoner og kontinuerlig ventilasjon, som er sikker og komfortabel under enduro- og stisykling. .Hjelmen er konstruert med et unibody-skall som styrker hjelmens strukturelle integritet, og med et lett EPS-fôr som gir optimal beskyttelse, mens de utvidede beskyttelsessonene på sidene og bak på hodet gir ekstra beskyttelse. Sykkelhjelmen har også integrert MIPS-rotasjonsbeskyttelse og er enkel å justere for en komfortabel og sikker passform, takket være sitt lett anvendelige 360° justeringssystem. Hjelmen er kompatibel med sykkelbriller og kan for eksempel brukes sammen med et par Devour-solbriller til stisykling eller med Ora-briller til enduro, slik at du kan få høyere beskyttelse samtidig som du skjerper sansene dine. Hjelmen er dessuten høy nok til at den kan romme sykkelbrillene når du ikke bruker dem, og hjelmventilene dekkes ikke av brillereimen.

Hjelmen er sertifisert for bruk med elsykler og møter den nederlandske NTA8776-standarden, som tester hjelmer ved høyere slaghastigheter enn ved vanlig sykkelbruk. For tiden er dette den eneste standarden for elsykkelhjelmer.

Øvrige egenskaper
  • En patentert skjerm klikkes av ved en eventuell kræsj for å beskytte nakke og redusere risikoen for skader.
  • NFC-medisinsk ID gjør at du kan oppbevare viktig medisinsk informasjon og nødkontakter i hjelmen, slik at de første på stedet kan få den informasjonen de trenger.
  • En RECCO®-reflektor hjelper redningstjenester å raskt og enkelt finne deg ved en eventuell ulykke.

Andre har også kjøpt

-27%
-34%
Laster ned...