Silva Trail Speed 5X

Hodelykten fra Silva med et kompakt og kraftig 3,5 Ah-batteri som er perfekt for eventyr og lange utflukter.
Antall
Hodelykten fra Silva med et kompakt og kraftig 3,5 Ah-batteri som er perfekt for eventyr og lange utflukter.
2195 NOK 1613 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Silva Trail Speed 5X er den ultimate hodelykten fra Silva, med et kompakt og kraftig 3,5 Ah-batteri som er perfekt til eventyr og lange utflukter. Denne modellen inkluderer fire tilbehør som gir økt komfort og ulike muligheter til å bruke hodelykten. Kombinasjonen av mange tilbehør og det kraftige batteriet gjør denne hodelykten til et perfekt valg for langrenn, løping på stier og lengre treningsøkter i krevende terreng og værforhold.

Lav vekt er en forutsetning når du vil ta treningen til neste nivå. Med Trail Speed 5X kan du optimalisere vekten etter dine behov. Den nyutviklede batteriholderen holder batteriet på plass og er mer behagelig å bruke når du løper med batteriet festet til et pannebånd. Batteriholderen kan fjernes og erstattes av den bakre ledningholderen. Dette gjør at du kan ha batteriet i lommen for å redusere tyngden på hodet, og holde hodelykten strippet og enkel. Med denne hodelykten vil ikke mørket være et hinder for deg!

3,5 Ah batteri
Trail Speed 5X har et 3,5 Ah oppladbart batteri med mye kraft. Det gir deg 20 timer på den laveste modusen, 8 timer på den mellomste modusen og 5 timer på den høyeste modusen. Batteriet gjør det mulig å være ute lenge, og oppbevares helst i ryggsekken eller i lommen sammen med forlengelsesledningen. En indikator hjelper deg med å holde kontroll på batterinivået før og etter aktiviteten, og hodelyktens reservemodus justerer automatisk lyset og garanterer 30 minutters lys, slik at du rekker å vende hjemover.

4 tilbehør er inkludert:
Trail Speed 5X er modulær, noe som betyr at du kan flytte lykten mellom pannebånd eller hjelm. Denne modellen inkluderer fire tilbehør:

Batteriholder som holder batteriet på plass, noe som gir en bedre opplevelse.
Hjelmfeste designet for de fleste hjelmer, og som festes med slitesterk 3M-tape
Forlengelsesledning slik at du kan ha batteriet i lommen eller ryggsekken din.
Ledningholder som holder orden på forlengelsesledningen.


Lastet med lysfunksjoner
Trail Speed 5X har Silva Intelligent Light® som optimaliserer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som lyser langt og vidvinkellys som lyser opp nærme deg. Dette resulterer i færre hodebevegelser og et tydelig bilde av eventuelle hindringer på kort og lang avstand, noe som gir bedre balanse og økt trygghet, og som hjelper deg med å maksimere farten og prestere bedre.

Vår smarte lysteknologi Silva Flow Light optimaliserer lyset enda et hakk og tilpasser lysbildet til aktiviteten din. Gjennom å vinkle lyset nedover får du et bredere lysbilde som er tilpasset for mer langsomme aktiviteter. Når du i stedet vinkler hodelykten framover/oppover, når lyset lenger, og gir deg et perfekt lysbilde for aktiviteter i høyt tempo.

Super low-modus (80 lumen) muliggjør lange treningsøkter og konkurranser ved å redusere batteriforbruket når du ikke trenger full lysstyrke. For eksempel til toppturer med ski, hvor du kan bruke den lave modusen når du går oppover fjellet og spare på batteriets brenntid. 

Du kan kjøpe ekstra batterier og tilbehør til din Trail Speed 5X. Når du tilpasser batteriet til ditt oppsett, sørger du for de beste forholdene med tilpasset vekt og brenntid avhengig av aktivitet og forutsetninger.

Vekt
Lav vekt er en forutsetning når du vil ta treningen til neste nivå. Med denne fleksible hodelykten kan du optimalisere vekten etter dine behov. Batteriholderen er designet for at batteriet skal sitte stødig på baksiden av hodet, men kan fjernes og erstattes av den bakre ledningholderen. Dette gjør at du kan ha batteriet i lommen for å redusere tyngden på hodet og holde hodelykten strippet og enkel.

Det brede, delvis gummierte pannebåndet og batteriholderen sikrer at hodelykten sitter der den skal og gir en komfortabel passform selv under lange og krevende aktiviteter. Pannebåndet er designet for å kunne tres på hjelmen ved å løsne den fra nakkeplaten, noe som gjør at du enten kan bruke det inkluderte hjelmfestet eller bare feste hodelykten på hjelmen og begi deg ut. 

Detaljer
Praktisk batteri med mye kraft (3,5 Ah)
Kraftig, oppladbart batteri som du lader via USB. Batteriet har en batteriindikator, og plasseres i batteriholderen, en lomme eller en ryggsekk.

Silva Intelligent Light®
Vår unike kombinasjon av et bredt lysbilde nærme deg og et langt og smalere lysbilde for sikt framover.

Silva Flow Light
Juster lysbildet etter tempoet i aktiviteten.

Flere fester til mange bruksområder
Dette produktet inkluderer flere fester til hodelykt og hjelm

Vannbestandig
Vannbestandig lykt og batteri i henhold til IPX5-standard; produktet tåler regn og fukt i alle retninger.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...