Orca Men's 226 Perform Aero Race Suit

En våtdrakt i herremodell med teknologi som sørger for bedre aerodynamikk, og som deg den muskulære kompresjonen du trenger.

1. Velg farge
Black Orange
2. Velg størrelse
S
M
L
3. Antall
En våtdrakt i herremodell med teknologi som sørger for bedre aerodynamikk, og som deg den muskulære kompresjonen du trenger.

2200 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra Orca Utstyr

Beskrivning

Orca Men`s 226 Perform Aero Race Suit er en våtdrakt for menn med et eksklusivt åpningssystem som gjør at du opprettholder en perfekt passform både når du sykler og løper. Stretchskin-teknologien i drakten sørger for bedre aerodynamikk og gir deg den muskulære kompresjonen du trenger. Hydrofob-behandlingen gjør at den alltid holder seg tørr, og UPF 50+ sørger også for solbeskyttelse. Våtdrakten har innovative funksjoner, blant annet et nytt justeringssystem, laserskjæring og termo-sealing i både over- og underdelen som forhindrer ubehag og gnaging. Stoffet er både pustende og hurtigtørkende, slik at du holder deg sval gjennom hele løpet. Våtdrakten er laget med et italienskprodusert stoff med 4 millimeters Tri-Tech-chamois (densitet på 120 Kg/m3), noe som gir deg maksimal komfort mens du sykler, og som begrenser ikke bevegelsene dine når du løper. Den er også laget med Vapor-cool, en nanokrystallteknologi som holder kroppen din sval, og som raskt støter bort svetten slik at du forblir ren og komfortabel. Våtdrakten er utstyrt med to vinklede lommer nederst på ryggen og har tilstrekkelig med plass for at du skal kunne oppbevare snacks på en lett tilgjengelig måte. Den har også et elastisk grep som holder buksene på plass og gir deg enestående komfort. Våtdrakten har i tillegg refleksdetaljer som gjør deg ekstra synlig når det er mørkt ute.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-39%
Laster ned...