62503 -20%

2Xu P:2 Propel Wetsuit Women

Komfortabel og allsidig våtdrakt for damer, som fungerer like godt til trening som til konkurranser innen svømming, triatlon og swimrun.
1. Velg farge
Black/Textural Geo
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Komfortabel og allsidig våtdrakt for damer, som fungerer like godt til trening som til konkurranser innen svømming, triatlon og swimrun.
4999 kr 3999 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr
Mer fra 2XU Utstyr

Beskrivning

2XU P:2 Propel Wetsuit Women er en komfortabel våtdrakt for damer, som fungerer like godt til trening som til konkurranse. Passer til aktiviteter som svømming, triatlon og swimrun. For å maksimere hurtigheten i vannet er våtdrakten SCS-behandlet med hydrodynamisk stil, hvilket reduserer vannmotstanden og gjør drakten lett å ta av og på. Dessuten har våtdrakten 39 stykk 5 mm cellepaneler foran som gir optimal flytekraft. Den har paneler som forbedrer vanngjennomstrømningen samt paneler på underarmene som fanger opp store vannmengder for å gi deg høyere svømmehastighet. Våtdrakten har også sømløse skulder- og armpartier, et “Floating Zip Panelö og 520% stretch innvendig for økt bevegelighet og effekt ved hvert svømmetak. Rollbars på sidene opprettholder flytekraften ved rotasjon for høyere effekt og hastighet.

Materiale: 100% Sponge Rubber Nylon Laminated

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...