62502 -20%

2Xu Perform Fullzip Sleeved Trisuit Men

En behagelig våtdrakt til herre, som passer perfekt til triathlon. 
1. Velg farge
Midnight/Fresh Ombre
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
XL
3. Antall
En behagelig våtdrakt til herre, som passer perfekt til triathlon. 
1499 kr 1199 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr

Beskrivning

2Xu Perform Fullzip Sleeved Trisuit Men er en behagelig våtdrakt til herre, som passer perfekt til triathlon. Våtdrakten er produsert i det kraftige kompresjonsmaterialet 105D/CK, som gir god støtte og fleksibilitet under aktivitetene. ICE X-teknologien i drakten holder deg sval og gir god pusteevne, mens sitteputen ELITE LD har en revolusjonerende perforeringsteknologi, som sørger for at puten puster godt og tørker raskt. Drakten har dessuten korte ermer for å beskytte mot solen rundt skuldre og overarmer, to lommer på ryggen for oppbevaring samt glidelås helt ned. 

Egenskaper

SBR VENT (CF- og CB-paneler) - Dette italienske stoffet, konstruert i henhold til RMIT-universitetets testing av stoffteknologi, har ekstreme avkjølende egenskaper, samtidig som det er eksepsjonelt aerodynamisk. Konstruksjon med lav denier, 3D-meshstruktur og tverrsnittsgarn garanterer det optimale stoffet for å holde kroppen sval, tørr og behagelig.
 
SBR POWER (Underdel) - Laget av 70D-elastan, og tilbyr uovertruffen kraft og slitestyrke. Med nylongarn i høy denier for imponerende støtte, fuktighetshåndtering samt imponerende muskelstabilisering.
 
SENSOR MESH X (Mesh-paneler) - Bruker en nylon-LYCRA®-fibermatrise med hydrofilt nylongarn. Med inkluderingen av LYCRA®-fiber fra Invista garanteres uovertruffen komfort.
 
LD CHAMOIS - Hurtigtørkende chamois smeltes sammen på en hydrofob base med høy densitet, for å håndtere fuktighet og sørge for komfort.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
Laster ned...