Bliz Matrix Small Matt Wine Red, Brown With Rose Multi

Stilige og komfortable sportsbriller som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter.
Antall
Stilige og komfortable sportsbriller som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter.
899 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra Bliz Utstyr

Beskrivning

Bliz Matrix Small Matt Wine Red, Brown With Rose Multi er et par stilige og komfortable sportsbriller, som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter. Sportsbrillene tilbyr et bredt sylindrisk synsfelt og smart ventilasjon, som gir best mulig sikt. Brillene har justerbare ender på brillestengene for få best mulig passformen, og en justerbar nesedel som sørger for at brillene holder seg på plass. Denne modellen passer til middels store ansikter, og den utbyttbare linsen sørger for at du enkelt kan bytte den til andre filterkategorier og farger (kjøpes separat). En oppbevaringspose i mikrofiber medfølger.

Linseegenskaper
Matrix er utstyrt med Hydro Lens Technology™ – en linse i uknuselig X-PC med høy optisk kvalitet for klar og skarp sikt i forskjellige værforhold. Linsen har fullstendig UV-beskyttelse, minimal brytningsfeil, ripebeskyttelse samt vannavstøtende egenskaper.

Materiale
Matrix er produsert i Grilamid TR90, som er et materiale som gir uslåelig fleksibilitet og lav vekt – kun 34 gram. Det høyteknologiske materialet sørger for like god komfort i kulde som i varme.

Tilbehør

Andre har også kjøpt

Laster ned...