Bliz Vision Matt Black, Smoke With Red Multi

Justerbare og lette sportsbriller som er laget for å passe de mest krevende idrettene, som sykling, ski og multisporter.
Antall
Justerbare og lette sportsbriller som er laget for å passe de mest krevende idrettene, som sykling, ski og multisporter.
999 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr
Mer fra Bliz Utstyr

Beskrivning

Bliz Vision Matt Black, Smoke With Red Multi er et par justerbare og lette sportsbriller, som er laget for å passe de mest krevende idrettene, som sykling, ski og multisporter hvor både amatør- og eliteutøvere stiller de høyeste krav til utstyret. Sportsbrillene har en stor, uknuselig sylindrisk linse, med høy optisk kvalitet og ventilasjon for maksimalt synsfelt. Linsen er avtagbar for å enkelt kunne byttes ut med andre linsefarger og filterkategorier. Denne modellen tilbyr i tillegg en unik funksjon, hvor du kan sette i en optisk adapter som kan slipes inn etter dine personlige synsfeil (optisk adapter og ekstralinser kjøpes separat). Brillestengene er utstyrt med wire core som kan bøyes for optimal passform, og nesedelen er justerbar for å kunne få best mulig komfort. Jawbone-teknologien lar deg tilpasse både sikt og utseende – uten jawbone får du et maksimalt synsfelt for å kunne nyte naturen, og til ettermiddagens humpete mountainbiketur kan du velge å ha hel innfatning på brillene dine for best mulig komfort. Designet er tilpasset bredere ansikter, og er valget for deg som vil  ha et par sportsbriller som er 100 % tilpasset etter deg.

Linseegenskaper
Vision er utstyrt med Hydro Lens Technology™ – en uknuselig linse X-PC med høy optisk kvalitet for klar og skarp sikt i forskjellige værforhold. Linsen har fullstendig UV-beskyttelse, minimal brytningsfeil, ripebeskyttelse samt vannavstøtende egenskaper. Vision har dessuten smart ventilasjon, som sammen med linsen gir deg de best tenkelige forutsetningene.

Materiale
Vision er produsert i Grilamid TR90, som er et høyteknologisk materiale med svært fleksibilitet.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...