46141 -35%

2Xu P:2 Propel Wetsuit Men

Komfortabel og allsidig våtdrakt for herrer, som fungerer like godt til trening som til konkurranse innen svømming, triatlon og swimrun.
1. Velg farge
Black/Silver
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Komfortabel og allsidig våtdrakt for herrer, som fungerer like godt til trening som til konkurranse innen svømming, triatlon og swimrun.
4995 kr 3247 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr
Mer fra 2XU Utstyr

Beskrivning

2XU P:2 Propel Wetsuit Men er en komfortabel våtdrakt for herrer, som fungerer like godt til trening som til konkurranse. Passer til aktiviteter som svømming, triatlon og swimrun. For å maksimere hurtigheten din i vannet, er våtdrakten SCS-behandlet med hydrodynamisk silikon. Silikonet reduserer vannmotstanden og gjør drakten lett å ta av og på. Dessuten har våtdrakten 39 stykk 5 mm cellepaneler foran som gir optimal flytekraft. Den har også paneler som forbedrer vanngjennomstrømningen samt paneler på underarmene som fanger opp store vannmengder for å gi deg høyere svømmehastighet. Våtdrakten har sømløse skulder- og armpartier og et “Floating Zip Panel” og 520% stretch innvendig for økt bevegelighet og effekt ved hvert svømmetak. Rollbars på sidene opprettholder flytekraften ved rotasjon for høyere effekt og hastighet.

Materiale: 100% Sponge Rubber Nylon Laminated

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...