Bliz Fusion, Matt Black

Pene og lettvektige sportsbriller for både damer og menn som er designet for å gi maksimal ytelse uansett sportsgren og situasjon.
1. Velg farge
Matt Black
2. Antall
Pene og lettvektige sportsbriller for både damer og menn som er designet for å gi maksimal ytelse uansett sportsgren og situasjon.
1049 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr

Beskrivning

Bliz Fusion er et par pene og lettvektige sportsbriller for både damer og menn som er designet for å yte maksimalt uansett hvilken sportsgren eller situasjon du befinner deg i. Kanskje er det på grunn av Jawbone-teknologien – der du kan tilpasse solbrillene til din egen sportsgren – at hjertet slår litt raskere for disse brillene? Jawbone sørger nemlig for en pen og stilfull fullramme som gir deg maksimalt synsfelt takket være en sylinderformet linse, noe som har gjort Fusion til en favoritt hos både profesjonelle og amatører.

Fusion produseres av Grilamid TR90, et materiale som er både lettvektig og fleksibelt med gummistenger som kan justeres for en smalere passform og en justerbar nesedel som sørger for at solbrillene sitter behagelig på nesen. Solbrillene er også utstyrt med en slitesterk Smoke med blå multilinse av polykarbonat spesielt tilpasset sterk sollys og som gir 100% beskyttelse mot skadelig UVA- og UVB-stråler. Polykarbonat er hele ti ganger så slagbestandig som plast og glass, og sørger for å gi deg best mulig beskyttelse.

Vekt: 34 g
Filterkategori: 3
Linse: Smoke with blue multi
Lysinnslipp: 8-18%
Inkludert: Beskyttelsesfutteral, pusseklut, Jawbone White og Fusion Nose Piece White
Standard: CE-merket

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...