42363 -50%

Skins Dnamic Core Long Tights Women

Fin og behagelig kompresjonstights til dame i et materiale som holder deg sval når det er varmt og varmt når det er kaldt.
1. Velg farge
Black/Black
Graphic Sunfeather Black/White
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Fin og behagelig kompresjonstights til dame i et materiale som holder deg sval når det er varmt og varmt når det er kaldt.
1195 kr 598 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr

Beskrivning

Skins Dnamic Core Long Tights Women er en fin og behagelig kompresjonstights til dame som både hjelper deg under trening – fra oppvarming til nedtrapping – samt holder deg varm selv under de mest krevende treningsøktene. Tightsen produseres i materiale fra Heiq som er temperaturregulerende og virker som et ekstra lag med hud. Ved kulde er materialet varmende, og når det er varmt holder det deg sval og tørr. Med kompresjonsteknologien øker dessuten produksjonen av muskelsyre, de aktive musklene dine stabiliseres og oppbyggingen av blodlaktat minimeres. Dette både forbedrer prestasjonen, forhindrer skader og fremskynder restitueringsprosessen. For at du skal få alle fordelene med gradvis kompresjon, må plagget dessuten sitte rett. For å skape den perfekte passformen bruker Skins et unikt dimensjoneringssystem basert på Body Mass Index (BMI)/antropometrisk algoritme. Skins har dessuten bevist 50+ UV-beskyttelse på plaggene sine. 

Materiale: 76% polyamid, 24% elastan

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...