21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Kompresjonsklær fra 2XU, Skins og Zoot finner du her!

Kompresjonsklær er ikke bare fine å se på og sitter perfekt på kroppen, de hjelper også kroppens restituering og er mer populære enn noen gang!

Vi har kompresjonstights, kompresjonstrøyer og du finner også kompresjonsklær som f. eks sleeves eller til skinnleggen. Kompresjonsplagg kan med fordel brukes under de vanlige treningsklærne for deg som ikke vil trene i tights. Funksjonen blir den samme også om du har et plagg utenpå. 

Kompresjonsklær gir bedre blodsirkulasjon, beskytter mot blodpropp og gir mindre risiko for skader, samtidig som de også gir kroppen bedre restituering etter treningen eller konkurransen. 

Med et kompresjonsplagg kan du prestere bedre, du får økt leddfølelse og bedre beskyttelse. Dessuten ser du skikkelig bra ut!

Kompresjonsklærne kan med fordel brukes etter treningen for å gi raskere restituering, de gjør at du blir mindre støl og sørger for raskere gjennoppbygging av muskelfibrene!

Skins, 2XU og Zoot er velkjente merker på kompresjonsklær og du har sikkert sett klærne deres på helsestudioet eller ute på gaten!

 

Vare 1 til 36 av totalt 45

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 36 av totalt 45

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2