21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Massevis av sportsbriller til rulleski. Passer også bra til langrennskiene. 

Her finner du sportsbriller til langrenn eller rulleski fra Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross og Skistart.

De to førstnevnte merkene er landslagsløpernes favorittmerker! Disse brillene kan du selvfølgelig bruke til andre sporter og aktiviteter også og ikke bare som skibriller. Mange av modellene av sportsbrillene leveres med flere glass, slik at du selv kan tilpasse fargen etter lysforholdene til enhver tid. 

Vi har også sport- og skibriller med fotokromatiske glass som endrer farge av seg selv! Noen eksempler på populære modeller med fotokromatiske linser er Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT og Salice Racing. 

Kort om noen av våre mest etterspurte sportsbriller:

Bliz som er et merke du ofte ser på landslagsløperne på TV! Briller til bra pris og utmerket kvalitet!

Casco ser du også på landslagsløperne, med en stor majoritet innen skiskyting! Cascos skjermer er veldig smidige siden de kan felles opp raskt!

Rudy Project lager briller av utrolig høy kvalitet og er noe for deg som krever det absolutt beste!

Salice lager også snøskjermene og kan felles opp enkelt og hurtig. Billigere enn Casco og passer for eksempel utmerket for deg som vil ha vanlige briller under!

Skistart er vårt eget merke, god kvalitet til laveste pris! Dessuten spesialtilbud når du hanlder andre varer for over 1 000 kr, da kan du kjøpe disse brillene for bare 199 kr stk. 

X-Kross har et komplett system med tilpassede glass til ulike sporter til en og samme innfatning. X-Kross unike Winter-glass holder duggen borte og det finnes også en smart innsatsinnfatning for sliping. 

Hvis du trenger råd og tips om hvilke sportsbriller som passer best for deg, nøl ikke med å ta kontakt med oss, så hjelper vi. 

 

Vare 1 til 36 av totalt 158

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 36 av totalt 158

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5