21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Rulleskisko og sko for rulleski 

Er det forskjell på skisko og rulleskisko? Rulleskisko er ofte laget av et litt annet material i sålene for å tåle grus og småstein fra veien. Dessuten av et litt tynnere material slik at du ikke blir like varm på føttene. 

Du kan tenke deg selv, støvlene du bruker på vinteren bruker du når det er minusgrader ute, mens skoene du bruker på rulleskiene bruker du når det er plussgrader og sol. Vinterstøvlene blir lett for tykke og du blir for varm på føttene. Dessverre er ikke vinterstøvlene laget for å gå på rulleski med, plasten kan lett sprekke. 

Mange går naturligvis på rulleski med langrennstøvler og det går bra til å begynne med, men går du mye trenger du sommersko (rulleskisko) som er laget for dette formålet. Skal du bruke samme sko på rulleski som på langrennski må du tenke på å ikke ha en sko som er for varm. 

Hvilken sko du bruker avgjør hvilken binding som passer. Se bindingsmenyen for mer informasjon om hvilken binding som passer. Det er to standardsystem, Rottefella og Salomon. F. eks passer Alpina og Fischer til Rottefella, mens Salomon og Botas passer til Salomon. 

Lurer du likevel på hvilken sko du skal kjøpe eller hvilken binding som passer? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!

 

11 artikler

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

11 artikler

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste