Kjøp Hjelmer & Beskyttelse og få rask levering med oss - MultiTriathlon

15-21 nov: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
15% på alle hodelykter (trekkes i kassen) - 
Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

Hjelmer og beskyttelse til rulleski

Går du på rulleski vet du sikkert at ulykken dessverre kan være ute. Bruk derfor hjelm og gjerne ekstra beskyttelse. 

Disse hjelmene og dette beskyttelsesutstyret passer perfekt for deg som driver med rulleski, men du kan selvfølgelig bruke disse hjelmene og dette beskyttelsesutstyret også til andre formål. 

En hjelm er en veldig bra livsforsikring, faller du på rulleski er det stor fare for at du faller bakover. Det er ikke morsomt å slå bakholdet i asfalten. I denne kategorien finner du vanlige hjelmer og spesiallagede rulleskihjelmer som beskytter ekstra godt langt ned på bakhodet. 

Vi har også håndleddsbeskyttelse, albuebeskyttelse og knebeskyttelse til rulleski. Albuer og særlig knær er veldig utsatte når man faller på rulleski. Beskytt deg med fine og funksjonelle albuebeskyttelser og knebeskyttelser!

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om de forskjellige modellene av beskyttelse eller hjelmer, så hjelper vi deg å finne riktig beskyttelse for deg og din aktivitet. 

27 artikler

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

27 artikler

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste