21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Midjebelter, drikkebelter og flaskebelter til treningen

Trenger du en midjeveske når du trener? Kanskje du vil ha et drikkebelte til konkurransen eller et flaskebelte slik at du enkelt kan ha med deg ekstra drikke når du trener?
Da har du selvfølgelig kommet til rett sted!

Vi har perfekte midjebelter og drikkebelter for deg som driver med rulleski. Selvfølgelig passer beltene godt også til andre aktiviteter som løping, ski, skøyter eller gang. 

I en midjeveske får du plass til litt reservedeler eller kanskje et ekstra hjul til rulleskiene. Du har selvfølgelig plass til frukt eller energibars. En midjeveske har lav vekt og sitter godt inntill kroppen. En bra midjeveske skal du ikke merke at du har på deg. 

I et drikkebelte har du som regel  noen mindre lommer som du kan bruke til ekstra energi eller reservedeler. Dessuten får du en innebygd termos som du kan bruke til varm eller kald drikke. 

I et flaskebelte får du også ofte litt ekstra plass til oppbevaring av reservedeler eller energibars, tillegg til den separate flasken som du kan få tak i uten å ta av deg beltet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om de ulike midjeveskene eller drikkebeltene, slik at vi kan hjelpe deg med å finne det rette produktet for akkurat deg. 

 

Vare 1 til 36 av totalt 47

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 36 av totalt 47

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2