21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Rulleski er den perfekte treningen!

Uansett om du skal ut å reise eller tilbringe sommeren i Norge, har du alle muligheter til å gå på rulleski. Sommeren gjør treningen lett tilgjengelig og du kan velge mellom en masse morsomme aktiviteter, enten du bor i storbyen, på ferie i syden eller på hytta. En av de aktivitetene vi brenner for er rulleski.

Sommeren er den perfekte tiden for å väre aktiv. Det er ofte godt vær og vi har mer tid enn vanlig. Det gir gode forutsetninger for deg som vil komme i form, forbrenne kalorier og gå ned i vekt, trene teknikk før et stort renn eller bare komme ut og få en herlig opplevelse. Hvis ikke været klaffer finnes det et stort utvalg av treningsreiser, der du kan få hjelp til å komme i form eller bare forbedre rulleskiteknikken din.

For deg som er et vintermenneske og bare lenger tilbake til løypa er sommeren perfekt til trening tilpasset vintersport og rulleski. Med et par rulleski kan du trene både teknikk og utholdenhet. Dette er en bra måte å forberede det til vinterens utfordringer. Med riktige rulleski kan du ta deg frem på bilveier, sykkelstier og skogstier, noe som gir en nesten ubegrenset tilgang på treningsløyper.

Uansett om du er nybegynner eller eliteutøver har vi på MultiTriathlon alt tenkelig utstyr du trenger for å gå på rulleski.

 

Vare 1 til 36 av totalt 1608

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 36 av totalt 1608

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5