Kjøp Kjøkken og tilbehør og få rask levering med oss - MultiTriathlon

15-21 nov: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
15% på alle hodelykter (trekkes i kassen) - 
Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

Kjøkken og tilbehør - for uteliv. 

Matlaging utendørs trenger ikke å være drøy uansett hva slag eventyr du er ute på. Med gass eller multifuelkjøkken fra Primus eller Optimus blir det både morsomt og enkelt å lage man utendørs, både sommer og vinter. 

Skal du være utendørs om vinteren anbefaler vi Multi eller Omnifuel-kjøkken enten fra Primus eller Optimus. Bensin er en stor fordel om vinteren fordi det brenner med bra effekt også ved lave temperaturer, mens gass blir lett kald og mister effekt. Men nå for tiden fines det også vintergass fra Primus som fungerer bra. Multi og Omnifuel er bra på lange turer når du ikke kan være sikker på hva slags brensel du får tak i. 

Gasskjøkken fra Primus og Optimus er perfekt fordeg som er ute vår, sommer og høst og som vil ha et lett og smidig kjøkken som er driftsikkert. 

Velg størrelse på kjøkkenet avhengig av om du bare skal bruke kjøkkenet selv, eller om dere er felre som skal bruke det.

Det fines mange superlette kjøkken for 1 - 2 personer som for eksempel Primus Lite, lavt pakkevolum, men likevel stor nok til å tilberede et måltid hurtig. 

Optimus og Primus er ledende merker innen friluftkjøkken, derfor har vi valgt dem som dine leverandører. 

Vare 1 til 36 av totalt 46

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 36 av totalt 46

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2