Kjøp Frokost og få rask levering med oss - MultiTriathlon

15-21 nov: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
15% på alle hodelykter (trekkes i kassen) - 
Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

Frokost

Gode frysetørkade frokoster, fra Blå Band, Trek´n Eat mfl.

Når du er ute på vandring, tur, klatretur eller ute og padler mellom øyene i skjærgården, er det viktig med en god og velbalansert frokost. Velger du noen av våre frysetørkede frokoster, forsikrer du deg om at du starter dagen på beste måte. Den luksuriøse frokosten gir deg ikke bare mer energi, du blir også behagelig mett. De frysetørkede produktene er enkle å tilberede, du trenger bare å tilsette vann. Alle de frysetørkede frokostene vi har valgt ut er satt sammen for å gi deg riktig energi og forutsetninger for et bra eventyr ute i naturen. 

Vi jobber med de beste varemerkene innen frysetørket mat som Trek´n Eat, Adventure Food, Travellunch, Blå Band/24H Meals, Real Turmat og Mountain House for å kunne gi deg det beste utvalget og muligheter til å variere frokosten din slik at du ikke blir lei av en smak. Da går det lettere å være ute lengre. Kjøp en pose frysetørket frokost og kjenn forskjellen allerede i dag

10 artikler

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

10 artikler

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste