21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Midjebelter, drikkebelter og flaskebelter til treningen

Trenger du en midjeveske til treningen? Kanskje du vil ha et drikkebelte til konkurransen eller et flaskebelte, slik at du kan ta med deg ekstra drikke når du trener?
Da har du selvfølgelig kommet til helt rett sted!

Vi har perfekte midjebelter og drikkebelter for rulleski. Selvfølgelig passer disse beltene like bra til andre aktiviteter som løping, langrenn, turskøyter eller gang.

I en midjeveske får du plass til litt reservedeler eller kanskje et ekstra hjul til rulleskiene. Selvfølgelig får du også plass til frukt eller energibars. En midjeveske er fremdeles lett og sitter godt inntil kroppen. En bra midjeveske merkes ikke når man går på rulleski.

I et drikkebelte har du som regel en litt mindre lomme til oppbevaring av litt ekstra energi eller reservedeler. Dessuten en innebygget termos der du kan ha varm eller kald drikke.

På et flaskebelte har du også mulighet til ekstra oppbevaring av reservedeler eller energibars, men du har en separat flaske som du enkelt kan ta opp uten at du må ta av deg hele beltet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om de ulike midjeveskene eller drikkebeltene slik at vi kan hjelpe deg å finne produktet som passer for deg. 

 

Vare 1 til 36 av totalt 192

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 36 av totalt 192

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5