Kjøp Løpesko og få rask levering med oss - MultiTriathlon

18 - 24 okt: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
20% på frysetørket mat (trekkes i kassen) - 20% på kompresjonsklær (trekkes i kassen)

Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

Løpesko til trening og konkurranse

Hvis du ser etter løpesko har du kommet til rett sted! Her har vi samlet alle løpesko som vi har valgt ut personlig på grunn av den høye kvalitet. Du får mye løpesko for pengene!

Siden vi vet at det kan väre vanskelig å kjøpe sko med riktig størrelse på nettet, har du selvfølgelig 90 dagers åpent kjøp, bytte- og returrett hos oss.!
Du kan også teste skoene ute i sitt element og vi bytter dem ut hvis du har brukt dem lite og de ikke passer!

Et par gode løpesko er viktig når du løper, uansett om du ser etter løpesko til triatlon, løpesko til multisport eller om du ser etter løpesko du skal bruke i skogen.

En bra løpesko er velbygd fra grunnen, hele veien fra bunnen med en god såle som passer for det underlaget de skal brukes på, til dempingen i sålen og innersålen. Overdelen av løpeskoen skal sitte bra på foten og selvfølgelig være stilren og fin!

Trenger du tips om hvilken løpesko som passer akkurat deg på trening eller konkurranse? Ta kontakt med vår kundehjelp så hjelper vi gjerne!

Vare 1 til 144 av totalt 178

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 144 av totalt 178

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2