21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Videos

LedX Kaa 2000 Hodelykt

KAA 1 700Nye LEDX Kaa er en meget kraftig lykt størrelsen tatt i betraktning. Den gir like mye lys som de aller beste lyktene gjorde for noen år siden - men i en meget kompakt og lett utførelse. 


Pakken inneholder: Hodelykt, hodefeste, batteri og lader


Klikk her for mer informasjon
Pay kr 138/month

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

Vanlig pris: kr 3 552

Akkurat nå: kr 3 548

Fäste med medföljande kardborrband att sätta fast på hjälmen

Vanlig pris: kr 3 552

Akkurat nå: kr 3 548

Handle uten registrering med rask levering

Gratis frakt på bestillinger over 1000 kr

90-dagers åpent kjøp samt kundetilfredshet garanti

Betal med kredittkort, faktura, betaling eller nettbank

Produktbeskrivelse

Detaljer

KAA 1 700


Nye LEDX Kaa er en meget kraftig hodelykt, størrelsen tatt i betraktning. Den gir like mye lys som de aller beste lampene gjorde for noen år siden, men i en meget kompakt utførelse. Lykten er utstyrt med 2 stk LED Cree XM-L2 og elektronikk med unikt høy virkningsgrad. Den høye virkningsraden og 2 høypresterende LED gir sterkt lys uten at batteritiden blir for kort. Det nye designet med store kjøleribber gjør at lampen kan drives på høy effekt uten at temperaturen blir for høy. 


MINSTEMANN MED KREFTER
LEDX Kaa er designet for å være så smidig som mulig og med de forutsetningene kunne levere maksimalt med lys. Kaa leveres med batteriet bak på hodet og blir derfor lett å ta på og av. Det gjør at du slipper å ha batterisele på ryggen eller batteriet i en lomme. Den fungerer aldeles utmerket for trailløping, langrenn, klatring, MTB, orientering eller rulleski. 
På tross av sine kompakte mål leverer LEDX Kaa hele 1700 lumen!
BÅDE LANGT OG BREDT


Med LEDX unike måte å lage hodelykter på, kan vi alltid velge den kombinasjonen av glass som passer best for hver lykt. Til LEDX Kaa har vi valgt en bred og en smal slik at du får en lysstråle med både bredde og lengde. Det er viktig at lysstrålen er bred i nærområdet siden det gir et rolig lys for øynene og reduserer risikoen for å bli blendet. Den smale og lange lysstrålen gir deg mulighet til å oppdage ting på lang avstand. Som nær- og fjernlys samtidig. 
1 h 50min BATTERITID


LEDX Cobra leveres med 3 ulike effektinnstillinger: 20%, 40% og 100%. På høyeste effekt leverer lykten lys 1 t og 50 min. På 40% holder lyset i 4 t og 30 min og på 20% har du lys i 9 timer. Når batteriet er i ferd med å ta slutt, skifter lykten effekt automatisk til 20% effekt, som en reservetank, slik at du kan finne veien hjem. Kaa lelveres med et lett hodefeste med et bredt bånd rundt hodet og et tekstilbånd over hudet. Du kan også komplettere med en skjøteledning slik at du kan ha batteriet på ryggen eller i en lomme. Både lykten og batteriet får plass i en jakkelomme når den ikke blir brukt. Kaa er montert på et ergonomisk lyktfeste som følger hodets form. Festepunktet for lykten er nære pannen og befinner seg nesten rett under balansepunktet for lykthuset, som gjør lampen velbalansert. Sammen med lyktens lave vekt blir stabiliteten veldig bra også når du løper i tøfft terreng. 


TEMPERATURBESKYTTELSE
Lykten har beskyttelse mot overoppheting, som senker effekten i små steg, ca 1/10 hvis temperaturen i lykten blir for høy. Når temperaturen synker, øker effekten igjen. 


FLEKSIBLE FESTER MED HURTIGKOPLING OM EKSTRAUTSTYR
LEDX hodelykter sammen med elektronikkboksen (som fungerer som lyktfeste) kan meget enkelt flyttes til en hjelm, sykkelstyre eller nesten hvor du vil med hjelp av vårt ekstrautstyr. De ulike festene kan plasseres nesten hvor som helst, stilles på et bord eller henges opp på veggen. Festene har en hurtigkopling som gjør at lampen kan flyttes fra hodet til en hjelm på et sekund. 


Vekt lykthus 43 g
Vekt lykthus + elektronikkboks 90 g
Vekt lykt + hodestilling 132 g
Vekt komplett hoveddel med hovedbatteri 282 g
Batterikapasitet (hovedbatteri) 32 Wh (11,1 V 2,9 Ah)
LED 2 st Cree XM-L2
Fargetemperatur 5 600° Kelvin (dagslys)
Linser 1 st myk, rund
1 st spot


EFFEKT
Gjelder lite batteri celler, 32 Wh.
Effekt Lysflom (maks) Batteritid ca
16 W (100%) 1 700 lm 1h 50 min
11 W (80%) 1 450 lm 2 h 15 min
6 W (40%) 850 lm 4 h 30 min
3 W (20%) 350 lm 9 h
1 W (6%) 120 lm 25 h

Pakken inneholder: Hodelykt, hodefeste, batteri og lader. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker LedX
EAN 4000000027522
Pris kr 3 552

Produktomtaler

Reviews