219 844 49 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

18%

Garmin Instinct Flame Red WHR

Garmin Instinct  Flame Red WHR Robust GPS-klokke som er...

Klikk her for mer informasjon
Pay kr 115/month

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 3 167

Akkurat nå: kr 2 587

Vanlig pris: kr 3 167

Akkurat nå: kr 2 587

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Instinct  Flame Red WHR

Robust GPS-klokke som er utviklet for å tåle de aller tøffeste miljøene

  • Produsert etter det amerikanske forsvarets standard 810G for varme, støt- og vannavvisende egenskaper (klassifisert til 100 meter)
  • Innebygget 3-akslet kompass og barometrisk høydemåler, pluss støtte for flere globale system for satelittnavigering (GPS, GLONASS og Galileo) som hjelper til å holde seg på riktig spor i krevende miljøer mer enn bare GPS kan gjøre. 
  • Hold oversikten på din puls, aktivitet og stress, tren med forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler.
  • Hold kontakten med smartemeldinger og automatiske dataoverføringer til vår treningscommunity Garmin Connect™
  • Bruk funksjonen TracBack® for å navigere langs samme rute tilbake til startpunktet. Bruk hjemmesiden og appen appen Garmin Explore™ for å planlegge dine turer i god tid. 
  • Batteritid: opp til 14 dager i smartwatch-modus, opp til 16 timer i GPS-modus og opp til 40 timer i UltraTrac™-batterisparemodus (avhengig av innstillinger)

 

Bygget for utholdenhet, akkurat som deg

Når du kan stole på din Instinct, kan verden stole på deg. Denne robuste og pålitelige GPS-klokken for bruk utendørs er bygget etter det amerikanske forsvarets standard 810G for varme-, støt- og vannavvisende egenskaper (klassifisert til 100 meter). Det fiberforsterkede polymerhuset gir styrke og holdbarhet. Den kjemisk herdede og ripefrie skjermen har tilstrekkelig høy kontrast for at du kan lese den i sterkt sollys, slik at du kan ta den med deg på alle eventyr. De helt ventilerte silikonarmbåndene har dessute to uavhengige, avtagbare øyer for å holde den sikkert på plass, slik at du ikke setter deg fast i busker, trær og liknende. 

 

GPS å regne med

Du er inte en person som går samme vei som alle andre – det er der Instinct kommer inn i bildet. Med funksjoner for GPS-, GLONASS- og Galileo-satellitnettverk kan du posisjonere og navigere i mer krevende miljøer enn du kan med bare GPS. Det innebygde 3-akslede kompasset og den barometiske høydemåleren hjelper deg til å orientere deg. Bruk TracBack-funksjonen og naviger langs samme rute tilbake til utangspunktet, så slipper du å gjette. 

 

Overvåke og trene

Instinct har koll på din puls, aktivitet och stress under hela dagen, så att du vet hur mycket du gör – och hur hårt du jobbar för det. När du är redo att träna har du de förinstallerade aktivitetsprofiler du behöver för löpning, cykling, simning och mer.

 

Hold deg oppkoblet

Med smarte medlinger slipper du å ta frem telefonen når du er ute å sporter. Koble telefonen med Instinct og Garmin Connect online for automatiske overføringer og funksjonene LiveTrack og GroupTrack. Eller koble sammen med hjemmesiden Garmin Explore og -appen og planlegg dine eventyr før du gir deg av gårde. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 753759214586
Pris kr 3 167

Produktomtaler

Reviews