Garmin Forerunner 920XT, inkl. HRM-TRI, HRM-SWIM Triathlonklokke Sort/Sølv finner du her! Gratis frakt! - MultiTriathlon

21 - 27 juni: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
20% på alt fra LundhagsMammut Nordic OTI 3-Season 664 NOK (1234)

Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

14%

Garmin Forerunner 920XT, inkl. HRM-TRI, HRM-SWIM Triathlonklokke Sort/Sølv

Forerunner 920XT har en rekke avanserte treningsfunksjoner i en smidig klokke som enkelt kan brukes sammen med våtdrakt og som er ca 15 prosent lettere enn forgjengeren, Forerunner 910XT.


Klikk her for mer informasjon

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 6 269

Akkurat nå: kr 5 414

Vanlig pris: kr 6 269

Akkurat nå: kr 5 414

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fra selskapet som lanserte verdens første multisportenheter med GPS kommer en klokke som kan styre treningen både for amatører og eliteidrettsutøver. Vi presenterer Forerunner 920XT – med avanserte funksjoner som løpedynamikk, beregning av VO2-max, sporing i realtid og smarte beskjeder. 

Versjon med HRM-Tri og HRM-Swim

  • Forerunner 920XT
  • HRM-Tri og HRM-Swim
  • Ladnings-/datavugge
  • Hurtigkoblingssett
  • Dokumentasjon

Avansert trening kombinert med aktivitetsmåler døgnet rundt

Forerunner 920XT har en rekke avanserte treningsfunksjoner. Klokken kan brukes med våtdrakt og er 15 % lettere enn forgjengeren, Forerunner 910XT. Den har en fargeskjerm med høy oppløsning, fleksible bånd med hengsler og klokkemodus, slik at du kan bruke den hele dagen. Den innebygde aktivitetsfunksjonen måler skritt, søvn og forbrente kalorier hele dagen, noe som gjør at du får et fullstendig bilde av din daglige aktivitet. 

Hopp i

Uavhengig av om du trener i basseng eller åpent vann, samler Forerunner 920XT inn detaljerte svømmedata, blant annet strekning, tempo, antal svømmetak, svømmetaktempo og SWOLF-poeng. Med funksjonen for treningslogging kan du enkelt logge svømmetreninger og sparkesett ved bassenget og de to hviletidtypene gjør at du kan sparke i fra bassenget i tide. Bruk tidsvarsler som hjelp for å holde tempoet, eller distansevarsler slik at du vet når en treningsøkt er ferdig. Du får også meldinger om kalorier og svømmetaktempo.

Tren mer

920XT er kompatibel med sensorer som fart, kadens og puls som gir deg avanserte treningsmuligheter for sykkeløkter. Du kan også få kraftdata når en er koblet til en ANT+®-kraftmåler, blant annet Vector™-sortimentet med pedalalternativ for enkel- og dobbelsensor. 

Hvis du trener med puls- og kraftmåler kan Forerunner 920XT måle VO2-maks for å kontrollere forandringer i ditt oksygenopptak. Fargemåleren viser hvordan du ligger an i forhold til andre idrettsutøvere i din aldersgruppe. En annen funksjon viser hvordan du gjør det sammenliknet med andre, Garmin Connect-segmentet. Når du har avsluttet sykkelturen og overført den til Garmin Connect kan du se hvordan du ligger an på segmentets toppliste. 

Finslip løpeformen

Du har spurt etter den og nå er den her - løpedynamikk i en multisportklokke. 920XT, som baserer seg på samme teknikk i Forerunner 620 og fēnix™ 2, hejlper deg med å trene for en optimal løpeteknikk når den brukes sammen med pulsbåndet HRM-Run™.  920XT kan da rapportere din kadens (totalt antall skritt pr minutt), vertikal bevegelse (graden av spenst i skrittene dine) og bakkekontakt-tid (hvor lenge foten er på bakken under hvert skritt). 920XT har ogås en en metronomfunksjon med vibrasjons- og lydadvarsler som guider deg i din kadenstreningj og hjelper deg med å holde deg synkronisert med din oppsatte skrittlengde, uten at du trenger å se på klokken. 

Avanserte pulsbaserte funksjoner

Når Forerunner 920XT brukes sammen med en pulsmåler (enten som standard Garmin HRM eller HRM-Run) har den ytterligere funksjoner som gjør at du kan få restitueringstid og hjelp til å forutse dine kommende konkurransetider. Når du begynner en ny treningsøkt gjør klokken først en restitueringskontroll, som er en realtidsindikasjon på din restitueringsstatus de første minuttene av en aerobiske aktiviteten. Etterpå viser 920XT en restitueringstid som angir hvor lenge du bør vente før du gir deg i kast med en ny treningsøkt. 920XT kan også beregne dit maksimale VO2-nivå for løping når den brukes sammen med en pulsmåler og for sykling når den brukes sammen med en pulsmåler og en kraftmåler. 

Fortsett å trene med pulsmling under vann med HRM-tri™ eller HRM-Swim™. HRM-Swim har en unik design som gjør at den sitter godt på plass, som gjør den ideell for trening i basseng, også når du sparker fra mot bassengveggen. Det myke armbåndet på HRM-Tri gjør den like behagelig i som utenfor vannet når du trenger og konkurrerer i de tre grenene. 

Garmin Connect

Nå har du dine harde treningsøkter og konkurranser fått et helt nytt utseende i Garmin Connect, vår kostnadsfrie onlinegruppe der d kan lagre, planlegge og dele dine anstrengelser. Når du er ferdig med en aktivitetmed multisportprofil på enheten, lagres hver strekning og overgangstid i en kombinert fil, slik at du enkelt gan granske og dele  den. Du får detaljer for hver separat strekning hvis du følger lenkene. 

Du kan synkronisere dine data med Garmin Connect på flere måter. 920XT kan overføre data via Garmin Connect™ Mobile-appen på din smartphone med hjelp av Bluetooth®-teknikk. Du kan også stille inn en eller flere Wi-Fi®-hotspots, så synkroniseres 920XT automatisk med Garmin Connect når den befinner seg i nærheten av apparatets rekkevidde. Eller synkronisere datamaskinen via en USB-tilkobling. 

Para ihop 920XT med din smartphone och Garmin Connect Mobile-appen slk at fler kan være oppkobet under sykkel- eller løpeturer eller konkurranser. Med hjelp av sporingsfunksjonen kan du invitere følgere med e-post eller sosiale medier slik at de kan se din statistik og hvor du er på et kart i realtid. Med smarte beskjeder kan du se e-post, sms og andre meldinger på din klokke når den er tilkoblet din kompatible Android™- eller Apple®-enhet. Når 920XT er tilkoblet din telefon og Garmin Connect Mobile-appen kan man overføre utførte treningsøkter. 

¹Når den brukes med HRM-Run™. Medfølger noen modeller, kjøpes separat til andre. 
²Når den brukes med pulsinformasjon. 
³Kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-telefoner. Android-enheter må også bruke Garmin Connect Mobile-appen for å aktivisere smarte beskjeder. 
4Når den er koblet med din kompatible Android- eller Apple-enhet og Garmin Connect Mobile.

Bluetooth-merket og logoen er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi ® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance Corporation. iPhone® er et varemerke som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android™ er et varemerke som tilhører Google Inc.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759142223
Färg Svart/Silver
Pris kr 6 269

Produktomtaler

Reviews