219 844 49 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

18%

Garmin Forerunner 645 Music, GPS Skiffergrå

Garmin Forerunner 645 Music, GPS Løpeklokke med GPS,...

Klikk her for mer informasjon
Pay kr 167/month

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 4 607

Akkurat nå: kr 3 756

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Forerunner 645 Music, GPS

Løpeklokke med GPS, musikk og Garmin Pay

  • Last enkelt ned opp til 500 låter til klokken din og koble den til et par Bluetooth®-propper (kjøpes separat), da kan du høre på musikk uten telefonen. 
  • Inneholder den kontaktløse betalingsmetoden Garmin Pay™ Ready1 for enkle betalinger med klokken, slik at du kan la kontanter og kort ligge hjemme. 
  • Har avansert løpedynamikk2 inklusive balans for bakkekontakt-tid, skrittlengde, kvote vertikal bevegelse/skrittlengde og mer. 
  • Bruker pulsmåling ved håndleddet3 for å registrere prestasjon, blandt annet en vurdering av din aktuelle treningsstatus. 
  • Batteritid5: opp til 7 dager i smartwatch-modus og 5 timer i GPS-modus

Løping er mer enn bare trening, det handler om prestasjon. Og Forerunner 645 Music har verktøyene som hjelper deg med å gi alt hver gang du snører på deg skoene. Den har plass til musikk, slik at du kan løpe med favorittlåtene dine. Og med kontaktløs betaling kan du kjøpe det du trenger uten å miste et sekund. Med alt dette, pluss avansert løpedynamikk og verktøy som registrerer prestasjon, er denne løpeklokken med GPS det instrumentet du trenger for å gjøre alt riktig. 

Musikk

Med opp til 500 låters musikklagring innebygd i klokken får den takten du trenger og kan fortsette dine anstrengelser etter å bli litt raskere enn i går. Det er enkelt å føre over musikk fra datamaskinen og deretter spille favorittlisten via Bluetooth-ørepropper. Nå kan du la telefonen ligge hjemme når du skal ut å løpe, siden musikken som hjelper deg fremover sitter på håndleddet. 

musik

Betal enkelt

Alltid på farten? Føl deg fri, la telefonen og lommeboken hjemme. Forerunner 645 Music har den kontaktløse betalningsmetoden Garmin Pay Ready1, slik at du kan betale for innkjøp med klokken. Du kan bruke den i prinsipp over alt der du kan trykke kortet ditt for å betale. En flaske vann her, en matbit der - bare å betale og fortsette fremover.

 

garmin pay

øk treningen din

Vi gjør det enklere å få den informasjonen du trenger for å forbedre formen din. La Forerunner 645 Music måle avgjørende løpeverdier2 som du kan bruke for å analysere dine prestasjoner. Biomekaniske målinger som kadens, skrittlengde, bakkekontakt-tid og balanse, vertikal bevegelse og kvote vertikal bevegelse/skrittlengde er nøkkelen til å forstå formen, slik at du kan gjøre ditt beste i konkurranser. Disse måleverdiene er tilgjengelige med tillegg av et kompatibelt pulsbånd eller den kompakte løpedynamikkpodden, som du setter fast i midjebåndet. Du kan også dra nytte av funksjoner som er til hjelp ved sykling og svømmetrening. I bassenget holder  Forerunner 645 Music orden på distanse, tempo, antall svømmetag med mer. 

Träning

Mål prestasjonene

Hvor effektiv er treningsprogrammet ditt? Forerunner 645 Music hjelper deg med å overvåke trening og restituering, slik at du kan forberede deg for konkurranser. Treningsstatusen er et nytt verktøy for prestasjonsregistrering som automatisk vurderer din siste treningshistorikk og dine prestasjonsindikatorer, slik at du får vite om du trener produktivt, har nådd toppformen eller trener for mye. Den nye anaerobiske treningseffekten åpner et kunnskapsvindu mot en viktig treningsdimmensjon som opplyser hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grenser. Du kan også se din totale treningsbelastningen, som måler treningsvolumet fra de siste syv dagene og sammenlikner den med det optimale intervallet for din kondisjon og siste treningshistorikk. 

 

Mät din prestation

Sätt att anpassa

Flere metoder for tilpassing

Sjekk vår butikk Connect IQ™, der du kan tilpasse Forerunner 645 Music ved å laste ned apper, widgetar, urskiver med mer. Det er enkelt og enda bedre - det er gratis. Nye apper kommer hver dag, slik at du vet når din Uber kommer, så på lyset hjemme med appen SmartThings og se når det skal begynne å regne med værappen AccuWeather MinuteCast. Med urskiveappen Face It™ velger du et bilde fra ditt fotobibliotek, tilpasser den og velger den deretter som din urskive. 

Hold deg oppkoblet på løpeturen

Med Forerunner 645 Music er det enkelt å løpe og likevel ha tilgang til viktige funksjoner. Når den er koblet med din kompatible smartphone kan du til og med svare på sms. Du kan se oppdateringer fra sosiale medier, e-post og annet rett på håndleddet. Du kan også bruke den for å finne telefonen. Eller få tilgang til musikk-kontrollen. Og la dine venner se hvordan løpeturen går via LiveTrack.

Tävla

Del og konkurrer

Å synkronisere dine aktiviteter til Garmin Connect betyr mer enn bare å lagre datat. Garmin Connect er en blomstrende treningsgruppen der folk i farten kan koble seg opp og konkurrere ved å delta i utfordringer, oppmuntre hverandres fremgang og dele sine triumfer via sosiale medier. Du har kostnadsfri tilgang til Garmin Connect på webben eller på din smartphone med Garmin Connect™ Mobile-appen.

Tren på din måte

Dine rutiner er alt annet enn rutiner. Med Forerunner 645 Music kan du enkelt variere deg, takket være innebygde aktivitetsprofiler og for løping (innendørs og utendørs), sykling (basseng/åpent vann), crosstrainer, padlesporter, styrketrening og mange fler. Skreddersy dine treningsøkter og last kostnadsfritt ned fra treningsgruppen Garmin Connect online. Gransk deretter dine tildigere anstrengelser eller del dem med vennene og familen din. Da får du mer motivasjon!

Träning

Elsk utseendet

Ta med klokken i all slags vær. Den er ikke bare sikker å bruke når du svømmer og dusjer, Garmin Chroma Display™-skjermen er enkel å lese, også i direkte sollys. Den beskyttes også av et ekstra slitesterkt Corning® Gorilla®-glass. Når du vil gjøre endringer, går det fort å bytte bånd og du trenger ingen verktøy. Denne lette klokken er den perfekte parteren i hverdagen. Den er klassifisert til 5 ATM (50 meter) slik at den klarer både svømming og dusjing. Den har til og med 7 dagers batteritid i smartwatch-modus og 5 timer i GPS-modus, med musikkavspilling, er Forerunner 645 Music en løpepartner som kan holde tritt med deg. 

1 Se hvilke lender, betalingsnettverk og banker som fungerer nå på Garmin.com/GarminPay/banks
2 Når den blir brukt med Running Dynamics Pod (kjøpes separat) eller HRM-Run™ eller HRM-Tri™ monitor.
3 Nøyaktighet for aktivitetsmåling
4 Når den er koblet med en kompatibel telefon
5 Batteritiden varierer avhengig av bruk
6 Funksjonen for å svare er bare tilgjengelig for Android™-kunder. Android™ er et varemerke som tilhører Google Inc.
7 Kan kreve abonnement av en musikktjeneste fra tredje part
Bluetooth®-merket og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og all bruk av slike merker av Garmin blir gjort på lisens

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759211738
Pris kr 4 607

Produktomtaler

Reviews