21 95 41 78 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

19%

Garmin Forerunner 645 Music, GPS, EU/PAC, Cerise Forhåndsbestilling

Forbestilling av Garmins siste løpeklokke, produktet kommer i slutten av februar. Bare et fåtall kommer med første leveranse til Norden. 


Levering til oss beregnes til 19/3


Løping er mer enn bare trening, det handler om prestasjon. Forerunner 645 Music har verktøyene som hjelper deg til å gi alt når du snører på deg skoene. Den har plass til musikk, slik at du kan løpe med dine favorittlåter. Med kontaktløs betaling kan du kjøpe det du trenger uten å miste et sekund. Alt dette og avansert løpedynamikk og verktøy for å registrere prestasjon, er denne løpeklokken med GPS det instrumentet du trenger for å gjøre alt riktigt.


Musik


Med plass til lpp til 500 låter i klokken får du den takten du trenger slik at du kan gi mer og bli litt bedre enn du var i går. Det er lett å føre over musikk fra datamaskinen og deretter spille favorittspillelisten via Bluetooth-øreplugger. Nå kan du legge fra deg telefonen før du tar en løpetur, siden musikken som hjelper deg fremover sitter på håndleddet. Hvis du er en Deezer Premium+-prenumerant kan du også synkronisere dine nøye sammensatte spillelister med klokken slik at du slipper reklamen (kommer snart). 


Klikk her for mer informasjon
Pay kr 166/month

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 4 603

Akkurat nå: kr 3 743

Vanlig pris: kr 4 603

Akkurat nå: kr 3 743

Produktbeskrivelse

Detaljer

Forbestilling av Garmins siste løpeklokke, produktet kommer i slutten av februar. Bare et fåtall kommer med første leveranse til Norden. 

Levering til oss beregnes til 19/3

Løping er mer enn bare trening, det handler om prestasjon. Forerunner 645 Music har verktøyene som hjelper deg til å gi alt når du snører på deg skoene. Den har plass til musikk, slik at du kan løpe med dine favorittlåter. Med kontaktløs betaling kan du kjøpe det du trenger uten å miste et sekund. Alt dette og avansert løpedynamikk og verktøy for å registrere prestasjon, er denne løpeklokken med GPS det instrumentet du trenger for å gjøre alt riktigt.

Musik

Med plass til lpp til 500 låter i klokken får du den takten du trenger slik at du kan gi mer og bli litt bedre enn du var i går. Det er lett å føre over musikk fra datamaskinen og deretter spille favorittspillelisten via Bluetooth-øreplugger. Nå kan du legge fra deg telefonen før du tar en løpetur, siden musikken som hjelper deg fremover sitter på håndleddet. Hvis du er en Deezer Premium+-prenumerant kan du også synkronisere dine nøye sammensatte spillelister med klokken slik at du slipper reklamen (kommer snart).

musik

Betal på en enkel måte

Altid i farten? Legg telefonen og lommeboken hjemme. Forerunner 645 Music har den kontaktløse betalingsmetoden Garmin Pay Ready1, slik at du kan betale for innkjøp med klokken. Du kan bruke den nesten over alt der du kan bruke kort som betalingsmiddel. En vannflaske her, en matbit der - det er bare å betale og fortsette. garmin pay

Mer trening

Vi gjør det enklere å få den informasjonen du trenger for å forbedre kondisjonen din. La Forerunner 645 Music måle avgjørende verdier som du kan bruke til å analysere prestasjonene dine. Biomekaniske målinger, som kadens, skrittlengde, bakkekontakttid og balanse, vertikal bevegelse/skrittlengde er nøkkelen til å forstå formen slik at du kan prestere maksimalt i koniurransen. Dissa måleverdiene er tilgjengelige med tillegg av et kompatibelt pulsbånd eller den kompakte løpedynamikk-podden, som du setter fast i midjebeltet. Du kan også dra nytte av funksjoner som er til hjelp når du sykler eller svømmer. I bassenget holder Forerunner 645 Music orden på distanse, tempo, antall svømmetak med mer.

Träning

Mål dine prestasjoner

Hvor effektivt er treningsprogrammet ditt? Forerunner 645 Music hjelper deg med å holde oversikten over trening og restituering, slik at du kan forberede deg før en treningsøkt eller en konkurranse. Treningsstatus er et nytt verktøy for prestasjonsregistrering som vurderer din seneste treningshistorikk og prestasjonsindikatorer automatisk. På den måten får du vite om du trener effektivt, om du har nådd toppformen eller trener for mye. Det nye anaerobisk treningseffekt åpnar et kunnskapsvindu mot en viktig treningsdimensjon som opplyser om hvordan treningen forbedrer evnen til å tøye grenser. Du kan også se din totale treningsbelastning, som måler treningsvolumet fra de syv siste dagene og sammenlikner den med det optimale intervallet for din kondisjon og siste streningshistorikk. 

Mät din prestation

Sätt att anpassa

Flere måter å tilpasse

Sjekk vår butikk Connect IQ™, der du kan tilpasse Forerunner 645 Music ved å hente apper, widgetar, urskiver med mera. Det er enkelt og enda bedre, det er kostnadsfritt. Nye apper blir lagt til hver dag, slik at du kan holde oversikten når din Uber kommer, slå på lyset hjemme med appen SmartThings og se når det skal begynne å regne med værappen AccuWeather MinuteCast. Med urskiveappen Face It velger du et bilde fra fotobiblioteket, tilpasser det og legger det deretter inn som en urskive. 

Hold deg oppkoblet på løpeturen

Med Forerunner 645 Music er det enkelt å løpe uten å legge igjen viktige og smarte funksjoner hjemme. Når den er koblet med din kompatible smartphone kan du til og med ta imot og svare på sms. Du kan se oppdateringer fra sosiale medier, e-post og annet rett på håndleddet. Du kan også bruke den til å finne telefonen. Eller få tilgang til musikkontroller. Og la dine venner ha oversikt over løpingen via LiveTrack.

Tävla

Dele og konkurrer

Å synkronisere dine aktiviteter til Garmin Connect er mer enn bare å lagre data. Garmin Connect er en blomstrende treningsgruppe der folk i farten kan koble seg til og konkurrere ved å være med på utfordringer, oppmuntre hverandes fremganger og dele sine triumfer i sosiale mender. Du har kostnadsfri tilgang til Garmin Connect på webben eller på din smartphone med Garmin Connect™ Mobile-appen.

Tren på din måte

Dine rutiner er egentlig alt annet enn rutiner. Med Forerunner 645 Music kan du enkelt variere deg takket være innebygde aktivitetsprofiler til løping (innendørs/utendørs), sykling, svømming (basseng/åpent vann), crosstrainer, padlesporter, styrketrening og mye mer. Skreddersy dine treningsøkter og hent dem gratis fra treningsgruppen Garmin Connect online. Deretter kan du granske dine tidligere prestasjoner i appen eller dele dem men venner og familje. Det kan gi økt motivasjon! 

Träning

Elsk utseendet

Ta med klokken i all slags vær. Den er ikke bare sikker å bruke når du svømmer og dusjer. Garmin Chroma Display-skjermen er lett å lese også i sollys og beskyttes av et ekstra slitesterkt Corning® Gorilla®-glass. Når du vil endre den går det fort å bytte bånd og du trenger ingen verktøy. Denne lette klokken er den perfekte partneren i hverdagen og er klassifisert til 5 ATM (50 meter) slik at den sikkert klarer svømming og dusjing. Med opp til 7 dagers batteritid i smartwatch-modus og 5 timer i GPS-modus med musikk, er Forerunner 645 Music en løpepartner som kan holde følge med deg. 

1 Vis hvilke land, betalingsnettverk og banker som fungerer akkurat nå på Garmin.com/GarminPay/banks
2 Når den blir brukt i kombinasjon med Running Dynamics Pod (kjøpes separat) eller HRM-Run eller HRM-Tri monitor
3 Nøyaktighet for aktivitetsmåling
4 Når den er koblet med en kompatibel telefon
5 Batteritiden varierer avhengig av bruk
6 Funksjonen for å svare er bare tilgjengelig for Android™-kunder. Android er et varemerke som tilhører Google Inc.
7 Kan kreve premiumabonnement av en musiktjeneste fra tredje part
Bluetooth®-merket og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og all bruk av slike merker av Garmin er godkjent. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759185145
Pris kr 4 603

Produktomtaler

Reviews