219 844 49 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

8%

Garmin Forerunner 235, GPS WHR Frost Blue/Black


Forerunner 235 har en optisk sensor som måler pulsen ved håndleddet hele døgnet, slik at du kan løpe uten reim. 


 


Klikk her for mer informasjon
Pay kr 98/month

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 2 399

Akkurat nå: kr 2 197

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Forerunner 235, GPS WHR

PULS MÅLT VED HÅNDLEDDET 

Forerunner 235 har en optisk sensor som måler pulsen ved håndleddet hele døgnet, slik at du kan løpe uten reim. Pulssone og antal slag pr minutt blir målt i realtid med den fargerike måleren. 

TILPASS KLOKKEN OG TRENINGEN

Ingen løpere er like og det er ikke deres mål heller. Sørg for at når dine mål ved å hente avanserte treningsøkter og program til klokken din fra Garmin Connect. Du kan også tilpasse datafeltene og hente urskiver, widgets og program kostnadsfritt på Connect IQ.

LØPiNING PÅ VEI OG I TERRENG

Et innebygget akselerometer registrerer streknkng og tempodata når du bruker den innendørs eller på en tredemølle. Du trenger ikke en separat foot pod. Når du har løpt ferdig, fungerer den seesuten som en aktivitetsmåler² og teller stegene og kaloriene dine i løpet av dagen. Den minner deg også om når det er på tide å bevege på seg når du har sittet i mer enn en time. Forerunner 235 er kompatibel med GPS- og GLONASS-satelliter og finner din posisjon hurtig og nøyaktig også når du løper dypt inne i skogen eller nær høye byggninger.

DET ER ENKELT. RETT OG SLETT.

\"Forerunner

Takket være kortfattede, lett forståelige diagram, grafer og kart m.m kan du vise aktiviteter holde rede på dine fremskritt mot målet og trådlæst overfære og dele relevante data direkte med Garmin Connect-nettverket. Du kan konkurrere mot venner og familie i skritt- og løpeutfordringer hver uke - og sammenlikne resultatene dine i realtid med hjelp av LiveTrack-funksjonen. Du kan også bruke appens trådløse oppkoblingslenker for å få aktuelle værforhold, prognoser og smarte meldinger på din kompatible Garmin-enhet. 

1Når den er koblet til en kompatibel smartphone
²Nøyaktighet for aktivitetsmåling
³Når den er koblet til en Garmin Connect Mobile

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759146450
Velg her NOSIZE
Pris kr 2 399

Produktomtaler

Reviews