Garmin Forerunner 235, GPS HRM Black/Red Pulsklokke finner du her! Gratis frakt! - MultiTriathlon

21 - 27 juni: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
20% på alt fra LundhagsMammut Nordic OTI 3-Season 664 NOK (1234)

Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

14%

Garmin Forerunner 235, GPS HRM Black/Red Pulsklokke

Forerunner 235 har en optisk sensor som mmåler pulsen ved håndleddet døgnet rundt, slik at du kan løpe uten rem. 


Klikk her for mer informasjon

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 3 514

Akkurat nå: kr 3 039

Vanlig pris: kr 3 514

Akkurat nå: kr 3 039

Produktbeskrivelse

Detaljer

Puls målt ved håndleddet

Forerunner 235 har en optisk sensor som måler pulsen ved håndleddet døgnet rundt, slik at du kan springe uten rem. Pulssonee og antal slag pr minutt måles i realtid med den fargesterke måleren. 

Tilpass din klokke og din trening

Ingen løpere er like og ikke målene deres heller. Sørg for at du når dine med å hente tilpassede treningsøkter og program til din klokke fra Garmin Connect. Du kan også tilpasse datafeltene og hente urskiver og program på Connect IQ.

Løpingi på vei og i terreng

Et innebygd aksellerasjonsmåler registrerer strekning og tempodata når du bruker den i en innendørsløype eller tredemølle, uten at du trenger en separat foot pod. Når du er ferdigmed løpingen fungerer den også som en aktivitetsmålerog regnet ut dine skritt og kalorier for en dag. Den minner deg også om at det er på tide å bevege seg når du har sittet stille i mer enn en time. Forerunner 235 er kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter og finner din posisjon hurtig og nøyaktig, også når du springer dypt inne i skogen eller i nærheten av høye bygninger. 

Det är enkelt. Dermed basta.

Forerunner 230

Takket være kortfattede, lettforståelige diagram, grafer kart osv kan du vise aktiviteter, holde oversikt over dine fremskritt mot målet og trådløst overføre og dele relevante data med hjelp av det tilkoplede Garmin Connect-nettverket. Du kan konkurrere mot venner og familiemedlemmer i skritt- og løpeutfordringer hver uke - og sammenlikne dine resultat i realtid med hjelp av LiveTrack-funksjonen. Du kan også bruke appens trådløse tilkoplingslenker for å få aktuelle værforhold, prognoser og smarte beskjeder på din kompatible Garmin-enhet.

1Når den er koplet med en kompatibel smartphone
²Nøyaktighet for aktivitetsmåling
³Når den er kopletmed appen Garmin Connect Mobile

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759153588
Färg No color
Pris kr 3 514

Produktomtaler

Reviews