Garmin Fenix 3 HRM Outdoorklokke Sølv/Rød finner du her! Gratis frakt! - MultiTriathlon

21 - 27 juni: Gratis frakt ved ordre over 1000kr - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert
20% på alt fra LundhagsMammut Nordic OTI 3-Season 664 NOK (1234)

Registrer deg nå og du får en 5% bonus på alt du kjøper som kan brukes som en rabatt på neste kjøp. Du må være logget på når du legger inn bestillingen.

16%

Garmin Fenix 3 HRM Outdoorklokke Sølv/Rød

Fenix 3 er en robust, velutstyrt og smart GPS-klokke for multisport.  


 


Klikk her for mer informasjon

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 5 414

Akkurat nå: kr 4 531

Vanlig pris: kr 5 414

Akkurat nå: kr 4 531

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fenix 3 er en robust, velutstyrt og smart GPS-klokke for multisport.  
Med funksjoner for fitnesstrening og funksjoner for navigering, er 3 klar for alle typer av treningsaktiviteter og konkurranser.  
Adgang til Connect IQ-plattformen gjør at du kan tilpasse urskiver, datafelt, widgets og aktiviteter. Fenix 3 er en tynn, lett GPS for
multisporttrening som aldri bremser deg, enten du trener med den eller bruker den i hverdagen. 

Avanserte treningsdata

Fēnix 3 er fult utstyrt med reningsfunksjoner som viser din kondisjon. Den første funksjonen er utregning av VO2-maks. Når Fenix 3 brukes med en pulsmåler¹, samler enheten inn informasjon blant annet om løpehastighet, pulsslag pr minutt og pulsens variasjoner, for å regne ut høyeste volum oksygen du kan forbruke pr minutt. Holder du orden på dine forandringer i VO2-max, kan du se hvordan kondisjonen din blir stadig bedre og du kan sammenlikne med dine venner. Andre fitnessverdier er restitueringsrådgiver og kontroll, pluss estimering av konkurransetider som regner ut en omtrentlig tidsresultat basert på din aktuelle VO2-maksverdi.

Løpepdynamikkfunksjoner

Fenix 3 har sofistikert feedback fra Garmins løpeklokke om din løpeteknikk ved å rapportere flere forskjellige former for data. Når Fenix 3 brukes med HRM-Run-måleren¹ rapporterer den kadens, vertikal bevegelse og bakkekontakttid. Denne informasjonen kalles løpedynamikk og påvirker hvor ergonomisk du løper. 

Tilpasset svømming

Fēnix 3 passer ikke bare til løping - avanserte funksjoner hjelper deg også med svømmetreningen og skigåigen. Med teknikk hentet fra Garmin Swim™ kan Fenix 3 holde orden på strekning, tempo, antal svømmetak m.m. Du oppgir bare lengden på bassenget og Fenix 3 begynner med treningsøkten din. I skiboardmodusen har du fart, strekning, fallhøyde og en automatisk løpkalkulator (med Auto Pause i heiskøen) for hånden. Via ANT+® kan du dessuten bruke Fenix 3 som fjernkontroll med hansker på hendene for VIRB®- og VIRB Elite-actionkameraer.

Naviger rett

Ingen annen GPS+ABC-armbåndsur (høydemåler, barometer og kompass) med navigering tilbyr disse kombinerte treningsfunksjonene og vår ledende GPS-teknikk. Fenix 3 har omfattende navigerings- og sporefunksjoner som veileder deg på og utenfor allmenn vei. De innebygde sensorene gir informasjon om retning, høyde og værforandringer. 

Den registrerer en GPS-sporlogg og oppretter et spor mens du forlytter deg. Du kan også markere steder, f. eks start/mållinje, kontrollplass langs banen eller en cmapingplass, et kjkjøretøy eller en annen interessant plass. Med Fenix 3 kan du opprette og følge ruter, markere ut opp til 1 000 plasser og lagre opp til 1 000 sporpunkter og navigere til dem. 

Planlegg reiser og del eventyr med venner og familie med BaseCamp™. Fenix er utstyrt med både ANT+- and Bluetooth® Smart-funksjoner for å dele plasser, ruter og geocacher trådlöst. 

Høydemåler, barometer og kompass

Fēnix 3 er utstyrt med ABC-sensorer for å gi relevant realtidsinformasjon. Den innebygde høydemåleren gir høydedata for å gi nøyaktig registrering av stigning og seknkning. Barometeren viser utviklingen i l ufttrykk på kort sikt og kan brukes til å forutsi værforandringer. Det treakslede elektroniske kompasset holder riktig kurs uansett om du er i bevegelse eller ikke. 

Fenix 3 kalibrerer automatiskt ABC-sensorene med GPS-mottageren og stiller også inn tiden automatisk der du er. For å få en ekstremt nøyaktig temperaturavlesing kan du kombinere den med vår ekstremte temperaturgiver tempe™.

Utviklet for tøffe forhold. 

Fenix 3 leveres i 3 stilrene modeller: grå med robust, ripesikkert krystallglass og sort armbånd, sølvfarget med rødt armbånd og premiummodellen i safir med et armbånd av rustfritt stål og safirglass. Hver klokke har en beskyttende innfatning og knapper av rustfritt stål og forsterket hus for ekstra bra holdbarhet. Fenix 3 har en Chroma-skjerm i farger med høy oppløsning som er lesbar i sollys med LED bakgrundsbelysning slikt at du har dine data tilgjengelig uavhengig av lysforhold. Fēnix 3 er vannklassifisert ned til 100 meter og har en batteritid på opp til 50 timer i UltraTrac-modus, 16 timmar i GPS-modus og opp til 3 månader i klokkemodus (alt avhengig av innstillinger du velger).

Connect IQ

Fenix 3 har plattformen ConnectIQ for spesialisert programvare slik at du kan tilpasse klokken din med egne apper, widgets, datafelt og unike urskiver som gjør din Garmin smartklokke enda smartere. 

Hold kontakten

Med smarte meldinger kan du ta imot e-post, sms og meldinger direkte i klkken, selv om du befinner deg midt i løypa. Fenix 3 tar imot de trådløse signalene fra din iPhone® eller Android™-smartphone² og gir beskjed om du har en ny beskjed. Teksten vises på klokkens egen skjerm når du har tid til å lese den. 

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759133160
Färg Silver/Röd
Pris kr 5 414

Produktomtaler

Reviews