219 844 49 (08.00-16.00)

Vi lever for Multisport & Triathlon

Baggen Softbelt Villmark+Veske med drikkeholder

Dete er Baggens “allroundbelte”. Softbelt Vildmark har, takket være båndet som går rundt beltet, utmerkede festemuligheter for ryggveske og annet utstyr. 


Klikk her for mer informasjon
Pay kr 77/month

Tilgjengelighet: På lager

kr 978

kr 978

Handle uten registrering med rask levering

Gratis frakt på bestillinger over 1000 kr

90-dagers åpent kjøp samt kundetilfredshet garanti

Betal med kredittkort, faktura, betaling eller nettbank

Produktbeskrivelse

Detaljer

Baggen Softbelt Villmark+Veske med drikkeholder

Dette er Baggens “allroundbelte”.
Softbelt Vildmark har, takket være båndet som går rundt beltet, utmerkede festemuligheter for ryggveske og annet utstyr. 
Samtlige BAGGEN® Softbelt har innebygget ekspander i beltet som demper eventuelle rykk, noe som skåner både hund og fører. 

Beltet på sidene er dessuten utstyrt med festepunkter for nedholderrbånd, dette hjelper til med å holde beltet nede på hoftene. 
Merk at disse festepuntkene ikke skal brukes til å binde hunder. 

Ryggvesken, som er laget av et lydløst og mykt material, har en del detaljer som du kommer til å sette pris på. 
Den praktiske vesken er veldig føyelig og smidig, men den har plass til de viktigste tingene du trenger når du er ute på tur med hunden. 

Vesken er utstyrt med fem forskjellige lommer og en drikkeholder i tillegg til disse på venstre side. 
De små lommene passer til mindre ting, som mobiltelefon, lommebok, bilnøkler etc.  
Den største lommen er 30x19cm. stor. Inne i den store lommen finner du også en tynn lomme for viktige dokument, som f. eks våpenlisens hvis du er jeger. 

Fest koppelet i et Baggenbelte og du får frie hender. Ekspanderen som er innebygget i beltet motvirker eventuelle rykk og skåner armer og hals. Tilgjengelig med to ulike hardheter, X1 och X2.

X1 og X2 er navnene på de to ulike gradene av demping i BAGGEN® Softbelt. Disse kan enkelt byttes ut og kan kjøpes separat!

X1 - Enkel ekspander = Myk demping
En mykere demping for små og mellomstore hunder, opp til 18-20kg. Anbefales i noen tilfeller for større hunder, hvis hundeeieren er liten og ikke har så mye vekt og styrke å sette mot når hunden drar. 

X2 - Dobbel ekspander = Hard demping
Hardere demping for deg med flere eller større hunder, over ca 18-20kg. Gir bedre kontroll og mer nærkontakt med hunder som drar mye. En hardere demping er også bedre for hundeføreren som har en del styrke og vekt å sette mot. 

Vil man ha flere hunder i samma belte, er også dette fult mulig. Men du skal ikke sette en hund i hver krok, de skal alltid kobles sammen med begge krokene foran, enten i hurtigfestet (som følger med), eller i et kobbel med en ring i håndøyet eller med noe av tilbehøret, som f. eksart. 2662 Hurtigfeste dobbel - Swivel.

Det doble hurtigfestet er et tilbehør som mange hundeførere setter pris på når man skal ha flere koppel i beltet. Et annet alternativ er at forgreningen begynner lengre ned med et tvillingkobbel for å slippe å ha flere kobbel oppe i beltet. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Baggen
Pris kr 978

Produktomtaler

Reviews