Skigo

Skigo – skismøring, staver og rulleski mm.

Christer Majbäck er en gammel eliteløper og grunnlegger av Skigo. Han forteller:

Når det gjelder Skigos smøresortiment er jeg utrolig fornøyd og trygg på hele produktgruppen. Att vi er det mest brukte merket innen skismøring på landslagsnivå, er vel et bra bevis på at produktene holder høyeste og beste nivå. Tydeligheten og enkelheten i sortimentet i kombinasjon med høyeste kvalitet, gjør at både nybegynnere og verdenseliten kan finne de produktene de trenger.

I august 2011 innledet jeg et prosjekt med Nationellt Vintersportcentrum (NVC) og professorer på området kullfiberteknikk for å utvikle verdens beste stav. Resultatet, SKIGO Racing, som jeg presenterer i år, har de beste testresultatene på parametrene pendel, vekt, kraftgjennomføring og slagstyrke. Testene er utført av NVC's uavhengige testsenter i Östersund. Jeg kan med stolthet presentere verdens raskeste skiløper og tre ganger vinner av Vasaloppet med disse stavene i år: Teodor Petersson og Jörgen Brink har valgt SKIGO!

Rulleski har blitt en stor treningsform på sommerhalvåret og jeg ser en kraftig økning i etterspørselen på bra og rimelige produkter. Mitt mål med vår rulleskisatsing er å skape markedets en så vinterliknende kjørefölelse på et par rulleski som er mulig. Det er med stor glede jeg konstaterer at vi har greid dette. Jeg fikk en bra kvittering på det etter at Daniel Richardsson valgte SKIGO rulleski.

- Dette var den mest skiliknende følelsen jeg har hatt med en rulleski. Dessuten kunne jeg sparke fra som om vinteren, takket være den lengre stammen, sier Daniel Richardsson.

Jeg tilbringer fremdeles mange timer i løypa og på veiene, men for det meste for å utvikle produkter.

/images/product/medium/57583.jpg
False
/images/product/medium/57539.jpg
False
/images/product/medium/68894.png
False
/images/product/medium/57585.jpg
False
/images/product/medium/57540.jpg
False
/images/product/medium/57587.jpg
False
/images/product/medium/57584.jpg
False
/images/product/medium/57600.jpg
False
/images/product/medium/57601.jpg
False
-50%
/images/product/medium/57618.png
False
-46%
/images/product/medium/68895.png
False
-20%
/images/product/medium/57503.jpg
False
-21%
/images/product/medium/68896.png
False
/images/product/medium/57536.png
False
-25%
/images/product/medium/57618.png
False
-31%
/images/product/medium/68896.png
False
Laster ned...
Laster ned...