BLACK FRIDAY

Black Friday 2022 på Multitriathlon.no

Her finner du svarene på noen av de vanligste spørsmålene vi får om vårt Black Friday-salg. Du kan også se etter i Spørsmål & Svar eller i våre Kjøpebetingelser hvis du har spørsmål om for eksempel åpent kjøp, returer, eller fraktalternativ. Kontakt vår fantastiske kundeservice hvis du likevel ikke har funnet noen gode svar, så hjelper vi deg!

Når er det Black Friday 2022?

Black Friday faller alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving i slutten av november. Dagen faller alltid mellom den 23 og 29 november, men akkurat hvilken dato det blir varierer fra år til år.
 
Black Friday 2022: 25. november
Black Friday 2023: 24. november
Black Friday 2024: 29. november
Black Friday 2025: 28. november
Black Friday 2026: 27. november

Hvor lenge varer Black Friday?

Vårt Black Friday-salg starter 00.00 natt til fredag og slutter mandag natt 00.00.

Når sender vi ordren din?

I løpet av Black Friday-helgen har vi historisk sett høyere belastning blant annet på lageret vårt, men vi har alltid god bemanning i løpet av helgen for å håndtere de økte volumene. Vi reserverer oss likevel for noe lengre leveringstid enn normalt, fordi transportørene våre også får økt belastning. Vil du ha ordren din så fort som mulig, anbefaler vi fraktalternativet Ekspressfrakt, fordi dette alternativet har høyere prioritet.
 

Kommer dette produktet å være på salg?

Akkurat hva som kommer til å være med på salget eller hvilke priser som kommer til å gjelde kan vi dessverre ikke oppgi noen informasjon om. Vi fyller på med flere gode tilbud regelmessig gjennom hele helgen, så ta gjerne en titt og se om det har dukket opp noe nytt!

Åpent kjøp på Black Friday

Vi har alltid åpent kjøp i 90 dager - slik at du i ro og mak kan kjøpe julegavene nå, uten å være urolig for å ikke kunne returnere en vare som av en eller annen grunn ikke passer.

Utforsk Black Friday på Multitriathlon.no

Laster ned...
Laster ned...